Η Εταιρεία μας          Προϊόντα          Αρωματικό Marketing          Πελάτες          Επικοινωνία

Προϊόντα

Τα πατενταρισμένα συστήματα διάχυσης αρώματος της ScentAir σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του αρώματος στην επιχείρησή σας.

Η ScentAir έχει εγκαταστήσει χιλιάδες αρωματικά συστήματα παγκοσμίως. Η μεγάλη ποικιλία συστημάτων που διαθέτουμε παρέχει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να προσωποποιήσουν την αρωματική τους εμπειρία βασισμένοι στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Όλα τα συστήματα διαχέουν το άρωμα με καθαρό κι ελεγχόμενο τρόπο, είναι εύκολα στη συντήρησή τους και λειτουργούν με βάση τις ανάγκες σας. Τα συστήματα μπορούν να προγραμματιστούν για να αποδεσμεύουν άρωμα είτε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είτε με βάση αισθητήρες κίνησης.

Η ScentAir παρέχει πολλές επιλογές εγκατάσταση. Τα συστήματά της ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον, ενισχύοντας τη διακόσμηση του χώρου σας και παρέχοντας μέγιστη κάλυψη.

Με περισσότερα από 1,500 αρώματα αρώματα μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε ή και να δημιουργήσετε το δικό σας, η ScentAir μπορεί να σας προτείνει το σωστό άρωμα για την επιχείρησή σας.

scentwave
scentstream
scentpop
engineered
VISIT THE SCENTAIR USA WEBSITE